Palvelut


Valmennus/Life Coaching

Valmennuksen alussa kartoitetaan asiakkaan elämän eri osa-alueita: fyysisestä hyvinvoinnista henkiseen hyvinvointiin, ihmissuhteista aina fyysiseen ympäristöön saakka. Life Coachingissa on aina kysymys oman elämän tietoisesta johtamisesta, muutosprosesseista kohti valmennettavan itsensä määrittelemää menestystä ja hyvää elämää. Valmentajan tehtävä on auttaa valmennettavaa avartamaan käsitystä itsestään, mahdollisuuksistaan sekä auttaa pääsemään yli rajoittavista uskomuksistaan, tukea ja inspiroida valmennettavaa kohti tavoitteitaan. Valmennuksessa yhdistyy kognitiivinen psykologia, funktionaalinen lääketiede, työhyvinvointi sekä filosofiset ja oivalluksia herättävät kysymykset. Lue lisää: Life Coach Academy

Valmennuksen voi yhdistää rentouttavaan hoitoon tai luontovoimaretkeen. Valmennuksen voi toteuttaa esim. Skypen tai sähköpostin avulla ympäri Suomea.


Green Care /Luontovoimapalvelut

Luontovoiman palveluihin voivat kuulua esim. tavoitteelliset luontolähtöiset työhyvinvointipalvelut, muut hyvinvointipalvelut, sekä harrastus-, kasvatus- ja virkistyspalvelut. Suomalainen luonto tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet monenlaiseen luonnossa tapahtuvaan virkistymiseen, elpymiseen ja voimaantumiseen. Luontovoima -hyvinvointipalveluni pohjautuvat ajatukselle, että luonto toimii osana ennaltaehkäisevää ja terveyttä tukevaa toimintaa. Lue lisää: Green Care Finland


Tyhy- päivän tai ryhmävalmennuksen voi suunnitella mm. seuraavista elementeistä:
  • Luontovoima lähiluontoretki (Luonnonelementit apuna rennon iloisessa vuorovaikutuksessa tai itsetuntemuksen tukena) 2 h
  • Mini-lifecoaching 2-3 h ulkona tai sisätiloissa
  • Työympäristö ja erilaiset äänimaisemat työpaikalla (sis. oman työhyvinvoinnin kartoituksen, analysoinnin ja rentoutumishetken).
  • Rentoutumisen fysiologiaa ja meditaatio/Mindfulness (sis. oman rentoutumisprofiilin kartoituksen, rentoutusharjoituksia ja esimerkkejä).
  • Saat luontovoimaretkistä ideoita myös lapsille, ikäihmisille ja omaan työyhteisöösi päivittäisen luontoyhteyden kokemiseen.

Hoidot:

  • Akupunktio
  • Akuhieronta
  • Intialainen päähieronta
  • Yhdistelmähoidot

Hoidot voivat sisältää äänikylvyn tai mielikuvamatkan asiakkaan toiveen mukaan ja sen voi yhdistää valmennukseen.

Luonnon virkeyttä ja elinvoimaa!

Hinnasto

Life Coaching valmennukset
sis. rentoutuksen/luontovoimaretken, alkukartoituksen ja tavoitteet asiakaslähtöisesti, mielikuvaharjoituksia, toimintasuunnitelman ja mahd. tavoitteiden saavuttamista tukevan kotitehtävän.
90-120min alkaen 65€
Akupunktio
sis. haastattelun ja akupunktiohoidon
n. 45min 45€
Intialainen päähieronta 30min 25€
Muut hoidot & yhdistelmähoidot 60min 50€
90min 65€

Ryhmävalmennukset sopimuksen mukaan!


Yhteistyökumppaneitani ovat




© Tmi Hanna Araja-Matilainen     |     Webdesign by designmella.com 2015